Η Βικτώρια Γεωργοπούλου μια γνήσια ultra ψυχή, με πλατύ χαμόγελο και μεγάλη καρδιά, η οποία πάλεψε με τους γίγαντες των Άλπεων την περασμένη χρονιά στο Tor De Geants, φέτος αποφάσισε να αγωνιστεί στο αγαπημένο της βουνό, τον Όλυμπο! Συγκεκριμένα, η Βικτώρια συμμετείχε στον 5ο Olympus Ultra 71χλμ. +5.550 υψ. όπου κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των γυναικών! Πολλά συγχαρητήρια!Ευχόμαστε όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα κι εμείς να είμαστε δίπλα σου να γιορτάσουμε παρέα!

Trail Girl Χορηγός Επικοινωνίας Olympus Marathon

Olympus ultra.. Ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Ελλάδα! Αυτός είναι και ο λόγος που τον κάνει τόσο ξεχωριστό αλλά παράλληλα μοναδικό, καθώς η διαδρομή κινείται πάνω σε μονοπάτια του αγαπημένου μας βουνού (στους περισσότερους τουλάχιστον) Όλυμπο.

Έτσι και εγώ φέτος επέλεξα να παίξω μπάλα στο δικό μου γήπεδο! Και όταν λέω δικό μου, εννοώ ότι τα μονοπάτια του πλέον μου είναι τόσο οικεία, αφού με την πρώτη ευκαιρία που θα βρω, όλοι οι δρόμοι απλά οδηγούν εκεί! Ένας αγώνας με απέραντη ομορφιά, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αγώνες τους εξωτερικού! Μην αφήσεις το 2025 την ευκαιρία να απολαύσεις όλα αυτά που προσφέρει αυτός ο αγώνας, είτε συμμετέχοντας σαν αθλητής, είτε ως εθελοντής. trust me