3η νικήτρια γενικής γυναικών στον απόλυτα καλοκαιρινό αγώνα Wave Running 10km. αναδείχθηκε η αθλήτρια Πουλοπούλου Π΄΄οπη της Kourkourikis Training, της ομάδας η οποία κυριολεκτικά κατέκλυσε όλες τις διαδρομές του Wave Running φέτος! Η Πόπη είχε θέσει ως στόχο τη διαδρομή των 10km. τον οποίο κατέκτησε με ευκολία, αν και διένυσε για πρώτη φορά σε αυτή την απόσταση! Πολλά συγχαρητήρια Πόπη και ακόμη ψηλότερα Trail Girl μας!

“Πριν από τρεις μήνες αποφάσισα να πάρω μια σημαντική απόφαση για την υγεία και τη φυσική μου κατάσταση: να ξεκινήσω προπονήσεις με έναν επαγγελματία προπονητή τον Γιάννη Κουρκουρίκη καθώς είμαι ευγνώμων για την στήριξη που μου παρέχει αυτούς τους μήνες!  Η απόφαση αυτή άλλαξε τη ζωή μου, καθώς με ενθάρρυνε να θέτω στόχους και να τους κυνηγώ με πάθος και συνέπεια. Ένας από αυτούς τους στόχους ήταν να συμμετάσχω σε έναν αγώνα 10 χιλιομέτρων στην αμμουδιά, κάτι που έμοιαζε σχεδόν αδύνατο πριν από λίγο καιρό καθώς δεν έχω αγωνιστεί ποτέ σε τέτοιες αποστάσεις.

Ο αγώνας διοργανώθηκε εξαιρετικά από μια ομάδα ανθρώπων με πάθος για τον αθλητισμό και την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής. Η εμπειρία αυτή δεν θα μπορούσε να ήταν πιο θετική και ενθαρρυντική.

Από την αρχή η διοργάνωση του αγώνα ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η εγγραφή ήταν απλή και γρήγορη, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες να παρέχονται με σαφήνεια και συνέπεια. Η ομάδα υποστήριξης ήταν εξαιρετικά φιλική και πρόθυμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση είχαμε, κάνοντάς μας να αισθανθούμε καλοδεχούμενοι και έτοιμοι να συμμετάσχουμε στον αγώνα.

Καταπληκτική Τοποθεσία και Διαδρομή

Η επιλογή της τοποθεσίας ήταν απλά υπέροχη. Ο αγώνας διεξήχθη σε μια πανέμορφη παραλία, προσφέροντας ένα μοναδικό σκηνικό που αναδείκνυε την φυσική ομορφιά της περιοχής. Η διαδρομή είχε σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει στους συμμετέχοντες να απολαύσουν τη θάλασσα και το τοπίο, ενώ παράλληλα παρουσίαζε και μια ευχάριστη πρόκληση λόγω της άμμου.

Άψογη Οργάνωση και Στήριξη

Οργανωτικά, όλα λειτούργησαν ρολόι. Οι εθελοντές ήταν διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία της διαδρομής, παρέχοντας νερό και ενθάρρυνση στους δρομείς. Η παρουσία τους ήταν καθοριστική, καθώς δημιουργούσε ένα κλίμα ασφάλειας και υποστήριξης, που μας έδινε την ώθηση να συνεχίσουμε.

Το ζεστό καλωσόρισμα από τους διοργανωτές στην αρχή του αγώνα και το εμψυχωτικό κλίμα κατά τη διάρκεια της διαδρομής ήταν πραγματικά αξιοσημείωτα.

Η συνολική εμπειρία του αγώνα με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε έναν τέτοιο αγώνα και ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση του χρόνου.”