Η καλή μας φίλη και αθλήτρια της Kourkourikis Training, Ειρήνη Καλιαντζόγλου κατέκτησε τη 2η θέση στο Wave Running 10km. Η Ειρήνη εργαζόμενη μητέρα, αθλήτρια η οποία ζει στη Θεσσαλονίκη, παρόλες τις δυσκολίες της μετακίνησης & των υποχρεώσεων, κατάφερε να παραβρεθεί στην παραλία Μυρωδάτου Ξάνθης ώστε να λάβει μέρος στο άγνωστο για κείνη μέχρι τότε Wave Running, το οποίο εν τέλει λάτρεψε! Πολλά συγχαρητήρια Ειρήνη, συνέχισε να ακτινοβολείς θετική ενέργεια όπου κι αν βρίσκεσαι, καλή συνέχεια στα όνειρά σου!

“8ο Wave Run Παραλία Μυρωδάτου Ξάνθης Θρακική ακτογραμμή. Αγώνας 10 χιλιομέτρων. Πρώτη μου συμμετοχή, πρώτος μου αγώνας σε ένα διαφορετικό και τόσο ενδιαφέρον τερέν. Στην άμμο.

Αύγουστος, μήνας χωρίς ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον, μήνας αποφόρτισης, ωστόσο αυτός ο αγώνας είναι μια πρόκληση, πρόταση, που δύσκολα απορρίπτεις.

Αποδέχτηκα λοιπόν με χαρά την πρόσκληση και έτρεξα έναν αγώνα δίπλα στο κύμα σε μια μοναδικής ομορφιάς παραλία, που τελικά είχε και αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Η διοργάνωση άψογη, οι εθελοντές, άνθρωποι φιλικοί και φιλόξενοι τα είχαν όλα στην εντέλεια.

Μοναδικό και ιδιαίτερο και το μετάλλιο κοχύλι, και πολύ όμορφα τα δώρα στους νικητές των αγώνων.

Ήταν μια καλή αφορμή για να ανταμώσουν φίλοι δρομείς και μια ακόμη καλύτερη, να έχω την χαρά να τρέξω παρέα με τους φίλους και συναθλητές μου από την ομάδα μου Kourkourikis Training Group.

Ευχαριστώ τον προπονητή μου Γιάννη Κουρκουρίκη. Ευχαριστώ την μοναδική Μαρία Γιάντσου.”