Η τρίτη διοργάνωση του Karpenissi Trail δεν είχε μόνο εντυπωσιακά ρεκόρ διαδρομών από τους πρώτους δρομείς αλλά και συμμετέχοντες αθλητές με επιτυχίες παγκοσμίου επίπεδου όπως ο βαδιστής Παπαμιχαήλ Αλέξανδρος και ο ποδηλάτης Παναγιώτης Χι΄΄ονης. 

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και ειδικά τον κύριο αγώνα της διοργάνωσης, ο μεγάλος νικητής ήταν ο Γιώργος Διαλεκτός με χρόνο 3:11:07. Στις γυναίκες πρώτευσε η Φωτεινή Μεϊντάνη με το εκπληκτικό 3:11:46 κατεβάζοντας το δικό της γυναικείο ρεκόρ διαδρομής (από πέρυσι) κατά 10 λεπτά!

Ο Δημήτρης Ελευθερίου με χρόνο 1:23:51 κέρδισε τον αγώνα των 13χλμ. θέτοντας ένα νέο ρεκόρ. Να θυμίσουμε ότι κατέχει και το ρεκόρ στην μεγάλη διαδρομή των 26χλμ. από το 2022. Στις γυναίκες πρώτευσε η Φωτεινή Κολόκα με 1:44:51. 

Στα 6χλμ. νικητής ο Ηλίας Αποστόλου με 0:43:10 και στις γυναίκες η Αύρα Μπουραζάνη με  0:56:11 που είναι το νέο ρεκόρ διαδρομής 

Προσωρινά αποτελέσματα στην διεύθυνση https://races.chronolog.gr/resultsv4.aspx?ev=b02d4e5ac89ff13e928b26e18bce66b0&pp=d617&c=0

Στον ιστότοπο της διοργάνωσης www.karpenissitrail.gr θα ανεβαίνουν μέσα στην εβδομάδα φωτογραφίες από 4 διαφορετικά σημεία των διαδρομών και είναι δωρεάν παροχή της διοργάνωσης.

Η οργανωτική επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, εθελοντές και χορηγούς. Η παρουσία αθλητών από όλη την Ελλάδα μας αφήνει χαρούμενους και ικανοποιημένους. Τα κολακευτικά σχόλια από όλους για τα μαγικά τοπία της Ευρυτανίας και της Καλιακούδας μας δίνουν δύναμη για να ξεκινήσουμε άμεσα τις προετοιμασίες για τον επόμενο αγώνα. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο του 2025 κρατώντας μέχρι τότε σαν ανάμνηση την υπέροχη θέα των Ευρυτανικών βουνών (και όχι μόνο) που απόλαυσαν όλοι οι αθλητές τρέχοντας στις πλαγιές της Καλιακούδας!!!