Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων TSARITSANI TRAILS συνεργάστηκε με τον γραφίστα Γιώργο Αμαραντίδη (www.meteoros.gr, Meteoros Meteor) ο οποίος σχεδίασε την οπτική ταυτότητα και το νέο λογότυπο “Tsaritsani trails”.

Η μελέτη της οπτικής ταυτότητας και γενικότερα ο σχεδιασμός της οπτικής επικοινωνίας έγινε με ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργικότητα της μεταξύ σχέσης λογότυπου και των εφαρμογών του.

Το λογότυπο έχει γίνει για να σηματοδοτήσει τη διοργάνωση με την ονομασία “Tsaritsani Trails”που σε αυτή πραγματοποιούνται τρεις αγώνες “Koukouli Trail, Louki Trail και Alonaki Trail. H σηματοδότηση των αγώνων γίνετε με τα αντίστοιχα τρία χρώματα πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο για λόγους αναγνωρισιμότητας.



Η συνεργασία του Γιώργου Αμαραντίδη με τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων και Πεζοπόρων Τσαριτσάνης κινήθηκε σε κλίμα φιλικό και συνεργατικό, για το καλύτερο αποτέλεσμα στην πρόταση της οπτικής ταυτότητας του αγώνα.

Η συνεργασία του θα συνεχίσει σε όλα τα στάδια προετοιμασίας αυτής της διοργάνωσης και ο ρόλος του θα έχει να κάνει με τη σχεδίαση και επιμέλεια των εφαρμογών οπτικής επικοινωνίας (γραφιστική).

Υ.Γ. Ο βράχος που απεικονίζεται στο λογότυπο είναι ένα σημείο από τον βράχο του Άγιο Σωτήρα (Τσαριτσάνη) από τη βόρεια πλευρά του.