Η Thraco-Natural Thracian Cosmetics επίσημος χορηγός του πρώτου Session του Trail Queen Championship που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη στις 15 Δεκεμβρίου 2024!

Η αγαπημένη μας Thraco έρχεται για να χαρίσει σε όλες τις συμμετέχουσες ένα από τα εξαιρετικά προϊόντα της φτιαγμένα με αγάπη!

Ο πρώτος ορεινός αγώνας αφιερωμένος στην Γυναίκα του Βουνού στον οποίο θα λάβουν μέρος μόνο γυναίκες ♀️ είναι γεγονός 🎉 και έρχεται δυναμικά 🤩

Μην τον χάσετε ✌️

Πληροφορίες εγγραφές στο site μας

https://www.trailgirl.gr/…/trail-queen-championship

Λίγα λόγια για την Thraco

Η ThraCo αποτελεί το επιστέγασμα μιας πολυετούς «ζύμωσης» δημιουργικών και έμπειρων επαγγελματιών από τον χώρο της παραγωγής, της κοσμετολογίας και της αισθητικής. Μέσα από την συνεργασία και την αμοιβαία ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίησης.

Η εταιρεία ThraCo ιδρύθηκε το 2018. Σήμερα συνεργάζεται με επιχειρήσεις για τις οποίες παράγει καλλυντικά προϊόντα όπως φυσικό σαπούνι ψυχρής μεθόδου παραγωγής, καλλυντικά έλαια περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, φυτικά balm χεριών, προσώπου και χειλιών κ.λπ., κρέμες σώματος κ.α.

Ταυτόχρονα αναπτύσσει τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που φιλοδοξεί να καλύψει κάθε ανάγκη ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Η παραγωγή όλων των προϊόντων της, πραγματοποιείται στο εργαστήριό της που βρίσκεται στο χωριό Διομήδεια στην Ξάνθη, σύμφωνα πάντα με τα αυστηρά πρότυπα της νομοθεσίας της Ε.Ε. για την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων. Έχει συμμορφωθεί πλήρως με το ISO:22716 και όλα της τα προϊόντα φέρουν τον αριθμό γνωστοποίησης – CPNP – στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα, η οποία είναι αρμόδια για την νόμιμη και πάνω απ’ όλα ασφαλή κυκλοφορία τους στις αγορές.

Γνωρίστε την εδώ